Platforms: Apple Store, Google Play Store
Release Date: February 2021
Publisher: Lion Castle
Official website: Fruit Friends

Apple StoreGoogle Play Store

Fruit Friends

Het lot van de Fruit Friends ligt in jouw handen! Speel hilarische mini-games en help deze onnozele fruit-figuurtjes om zichzelf en hun huis heel te houden.

Fruit Friends is een leuke, educatieve mobiele game, waarbij kinderen vanaf 6 jaar spelenderwijs leren over de gevaren in en rondom huis. In 11 hilarische en leerzame mini-games kunnen de onnozele fruit-figuurtjes wel wat hulp gebruiken om zichzelf en hun huis heel te houden: van niet appen op de fiets tot het checken van de rookmelder!

Wie heeft de snelste reflexen?

Wie kan er het beste met risico’s omgaan en heeft de snelste reflexen? In de ranglijst houden we de topscores per gemeente, provincie en van heel Nederland bij. Elke week worden er een aantal winnaars in het zonnetje gezet. Daarnaast maak je wellicht als weekwinnaar wel kans op leuke prijzen..

Spelenderwijs leren over risico

Bewustwording van veel voorkomende ongelukken in- en om huis is een belangrijk maatschappelijk thema, maar niet erg interessant voor de meeste kinderen. Om deze bewustwording te stimuleren op een leuke én interactieve manier heeft Univé Fruit Friends ontwikkeld. Samen met de Fruit Friends leert uw kind hoe om te gaan met verschillende situaties in- en om huis, van kaarsen die op een gevaarlijke plek staan tot vlam in de pan, en van onveilige verkeerssituaties tot het sluiten van ramen en deuren. Zo maken we de wereld van morgen samen een stukje veiliger.